طیف رنگی آنها بیشتر قرمز است و تا زرد و سبز ادامه دارد. این گیاه زیبا به یک درختچه کوچک تبدیل می شود که می توان از آن برای تزئین خانه استفاده کرد. این گیاه حتی در پارک ها و باغ ها نیز دیده می شود.
در ادامه ، ما به شما خواهیم گفت که چگونه از کراسولا آتشین خود مراقبت کنید و آن را تولید کنید.
خاک مورد نیاز کراسولا آتشین
همانطور که گفتیم ، کراسولا آتشین به خانواده ساکولنت ها تعلق دارد و خاک مورد نیاز تقریباً همان خاک مورد نیاز ساکولنت ها است. خاک مورد نیاز کراسولا آتشین از نظر صاحبان گلخانه ها ، خاکی پر از شن و ماسه با زهکشی مناسب یا خاک رسی است.
اما این نوع خاک از بررسی رطوبت خاک جلوگیری می کند و خاک به طور منظم قابل بررسی نیست. به همین دلیل ، بهترین خاک برای کراسولای برگ آتشین خاک با ترکیبی از دو قسمت باد شنی ، یک قسمت خاک برگ و یک قسمت خاک کاکتوس است.
نور مورد نیاز برای گیاه کراسولا آتشین
همانطور که می دانید ، یکی از مهمترین منابع برای همه گیاهان ، نور است. کراسولا آتشین یکی از گیاهانی است که به نور زیادی نیاز دارد. به همین دلیل ، به هیچ وجه نمی توان آن را به عنوان گیاه آپارتمان شناخت.
این نوع ساکولنت به نور مستقیم خورشید احتیاج دارد و اگر نور غیر مستقیم باشد ، در رشد مشکل دارد. بنابراین اگر در آپارتمان زندگی می کنید ، باید این نکته را در نظر بگیرید و اگر تراس با نور زیاد دارید آن را بخرید.
جالب است بدانید که رنگ قرمز برگ های کاسولای آتشین به دلیل تابش مستقیم خورشید است و اگر نور به آن نرسد ، رنگ برگ ها از بین می رود و به تدریج ضخامت آنها کاهش می یابد و به یک گیاه علفی تبدیل می شود. .
دمای مناسب برای کراسولا آتشین
همانطور که گفته شد ، این گیاه به نور زیادی احتیاج دارد و بنابراین در دمای بالا مشکلی ندارد و می تواند گرما را تحمل کند. برعکس ، به سرما و یخ زدگی حساس است و سرما را تحمل نمی کند.
به همین دلیل ، در زمستان که هوا در شب سرد است ، باید یک کراسولای آتشین داخل خانه بیاورید تا گرما به آن برسد و در روزهایی که هوا آفتابی است ، آن را در معرض نور خورشید و آفتاب قرار دهید.
در ادامه نکاتی را درمورد نحوه مراقبت از کراسولا آتشین بیان میکنیم:
میزان آبیاری کراسولا آتشین
گیاهانی که گرما را دوست دارند و در معرض تابش مستقیم آفتاب هستند معمولاً به آبیاری بیشتری احتیاج دارند. کراسولای آتشین از این قاعده مستثنی نیست و به دلیل قرار گرفتن در معرض آفتاب ، آب آن زودتر تبخیر می شود.
بنابراین به آبیاری منظم نیاز دارد. شما باید خاک را روزانه چک کنید و اگر خشک است ، آن را آبیاری کنید. مراقب باشید به هیچ وجه گیاه را آبیاری یا آبیاری نکنید.
در زمستان و پاییز ، به دلیل پایین بودن دما ، آب در بافت گیاه باقی می ماند و به آبیاری زیادی احتیاج ندارد ، اما هنوز هم باید خاک کراسولا را چک کنید تا در صورت خشک بودن آن را آبیاری کنید.
نحوه تکثیر کراسولا آتشین
اگر کراسولای آتشین شما به خوبی رشد کرده و اکنون می خواهید آن را تکثیر کرده و چند گلدان از این گیاه زیبا داشته باشید ، می توانید آن را به سه روش هرس ، برش و جوانه زدن روی خاک تکثیر کنید.
در ادامه هر یک از این روش ها را برای شما توضیح خواهیم داد.
روش پاجوش
بعد از رشد کراسولا خواهید دید که شاخه ها در اطراف گیاه جوانه زده و رشد می کنند. در این روش تکثیر ، شما باید یکی از قلمه های اطراف گیاه را با ریشه برداشته و در گلدان دیگری بکارید.
روش قلمه
از روش قلمه زدن برای تکثیر بیشتر گیاهان استفاده می شود و از محبوبیت بیشتری نسبت به سایر روش ها برخوردار است. در این روش باید قلمه ها را با ساقه از گیاه جدا کرده و بلافاصله آن را در گلدان دیگری بکارید و مانند گیاه قبلی از آن مراقبت کنید.
روش جوانه روی خاک
در این روش می توانید برگهایی را که از گیاه خارج می شوند بردارید یا می خواهید آنها را جدا کنید ، به جای اینکه آنها را روی سطح خاک مرطوب مورد نیاز گیاه ، اما با مقداری پیت ماس ترکیب کنید ، دور بریزید و بگذارید در یک مکان نسبتاً روشن تا یک یا دو ماه جوانه های جدید دریافت کنید.
بیماری های کراسولا آتشین ، قیمت کراسولا آتشین ، قیمت گل کراسولا آتشین ، فیلم تکثیر کراسولا ، انواع ساکولنت کراسولا ، درمان سفیدک پودری کراسولا ، علت شل شدن ساقه کراسولا، افت کراسولا اتشین ، کاکتوس قرمز ، آفت کراسولا آتشین ، انواع ساکولنت کراسولا ، قیمت گل کراسولا ، گل ساکولنت کراسولا ، نحوه تکثیر کراسولا ، شرایط نگهداری ساکولنت کراسولا ، فیلم تکثیر کراسولا آتشین ، روش تکثیر کراسولا ابلق ، تکثیر کراسولا از طریق برگ ، نحوه تکثیر کراسولا اواتا ، تکثیر کراسولا قاشقی ، تکثیر کراسولا بادامی ، قلمة زدن آموزش بونسای کراسولا خرفه ای