مشاوره و ثبت سفارش : 09224788641| ثبت سفارش از طریق چت آنلاین سایت 

مشاوره و ثبت سفارش : 09224788641 | شرکت نهال گستر پیشرو آمارد            سهامی خاص  |  شماره ثبت : 9321

آموزش کامل کاشت و نگهداری درخت آلبالو در منزل

جدول محتوا

چگونه می توان درخت گیلاس را در خانه کاشت؟

از لحاظ گیاه شناسی البالو و گیلاس شبیه هم هستند ولی درخت گیلاس فضای کمتری را اشغال می‌کند و میوه آنهم از آلبالو کوچکتر می‌باشد. عمر درختان گیلاس بین 20 تا 30 سال متغیر است که در فصل بهار شکوفه‌هایی به رنگ‌ سفید و صورتی دارد و در اواسط اردیبهشت ماه هم میوه می‌دهد.
انواع مختلف این گیاه در ایران کاشته می‌شود که نوع خارجی آن میوه‌هایی درشت تر با رنگ تیره‌تری را نسب به نوع داخلی گیلاس به ثمر می‌دهد.
خرید نهال و همچنین کاشت هسته البالو در گلدان و حیاط و هم‌چنین در باغ‌ها رواج دارد و به علت زیبایی خاص میوه آن در بین مردم بسیار پرطرفدار می‌باشد.
 
ریشه های گیلاس نسبت به البالو در برابر خاک مرطوب مقاومت بیشتری دارند و گیلاس دارای ریشه های بسیار بلند و محکمی است که تا حداکثر عمق 5 متر گسترش می یابد. شکوفه های گیلاس معمولاً دیرتر از میوه های دیگر سنگی باز می شوند، بنابراین کمتر با خطر سرمازدگی وجود دارد.
آلبالوها به دو دسته بلند یا کوتاه تقسیم می‌شوند و دم کوتاه معمولاً بهتر است. ارتفاع درخت گیلاس بین دو متر تا چهار متر است، گیلاس یک گیاه برگریز است، درخت گیلاس خود بارور است و برای تلقیح نیازی به گرده افشانی ندارد.

روش کاشت درخت گیلاس

برای کاشت درخت گیلاس، باید کاشت آن را از اوایل ماه نوامبر آغاز کنید. گلدان های حاوی بذر این گیاهان را در مکانی خنک نگه دارید تا سرمای زمستان به جوانه زدن آنها در بهار کمک کند. 8-8 هفته برای تأمین نیاز سرد بذر این گیاه کافی است. این نیاز سرمایش را می توان به طور مصنوعی در یخچال نیز برآورده کرد.
برای کاشت درخت گیلاس سه روش وجود دارد: بذر، هرس و پیوند. گیلاس های معمولی بیشتر به صورت توده ای پرورش داده می شوند. اما ارقام جدید گیلاس، مانند گیلاس و گیلاس مجارستانی، با پیوند زدن روی پایه های گیلاس تلخ در حال رشد هستند. پس از کاشت بذر، متداول ترین روش کاشت درخت گیلاس، روش کاشت هسته است که بسیار آسان تر از سایر روش ها است.

در این بخش، ما کاشت درختان گیلاس را از طریق هسته توضیح می دهیم:

برای این کار ابتدا باید هسته های گیلاس را بردارید.
سپس هر گوشت آلبالو را با احتیاط از آن جدا کرده و به خوبی با آب بشویید.
سپس یک ظرف شیشه ای را تا نیمه پر از کود گیاهی مرطوب پر کنید. هسته های گیلاس را در ظرفی بریزید و آنها را تا چند سانتی متر با کود گیاهی مرطوب بپوشانید. سپس درب آن را باز کنید.
مغز آلبالو را به مدت هشت هفته در دمای 4 درجه سانتیگراد خنک نگه دارید. لایه های کود را به طور مرتب با اسپری آب مرطوب کنید. لایه ها هرگز نباید مرطوب شوند، فقط باید مرطوب باشند.
هسته ها را به محض پایان خطر زمستان در فضای باز بکارید. چندین هسته را در یک حفره بکارید زیرا همیشه جوانه نمی زنند یا جوانه زدن به زمان طولانی نیاز دارند. حفره ها را 2 برابر عمیق تر از حد وسیع حفر کنید. این بدان معنی است که اگر به طور مثال سوراخ ها هر کدام 1.5 سانتی متر عرض دارند، عمق آنها باید 3 سانتی متر باشد.
بذرهای کاشته شده را به خوبی با ماسه بپوشانید تا خاک روی آنها سفت نشود و از جوانه زدن جلوگیری نکند.
در حالی که منتظر جوانه زدن گیاه هستید خاک را مرطوب نگه دارید. ظرف دو ماه ظهور جوانه ها را مشاهده کنید.
زمان انتقال نهال ها به زمین اصلی از پاییز و پس از ریزش برگها آغاز می شود و تا زمان باز شدن گلها در بهار ادامه دارد. درخت گیلاس معمولاً دارای شاخه های جانبی است که باید در زمان کاشت آنها را قطع کرد.

طرز کاشت هسته آلبالو در گلدان

کاشت درخت آلبالو در باغچه منزل و مراقبت از درخت آلبالو

خاک: برای کاشت درخت آلبالو باید از خاک سبک و مرغوبی استفاده کنید تا بتواند به خوبی رشد کند. آلبالو خواستار خاکی شور و قلیلی است ما بهترین خاک برای رشد آن خاک های لمونی رسی است. یکی از مواد معدنی ای که این درخت به آن احتیاج دارد و باید حتما در خاک آن بشد تا درخت از آن تغذیه کند پتاس است که به رشد بهتر گیاه کمک می کند و از سرما زدگی جلوگیری می کند

آب: نیاز آبی آلبالو مانند گیلاس است، اما با این تفاوت که آلبالو نسبت به گیلاس به خشکی مقاوم تر است. آلبالو به دلیل دارا بودن ریشه های بلند که تا پنج متر می رسد نمی تواند آب از ریشه ها عمیق تر جذب کند مخصوصا در فصل تابستان باید آبیاری به صورت منظم و عمقی انجام شود.

نور: وجود نور مستقیم آفتاب حداقل به مدت ۸-۶ ساعت برای درختان آلبالو لازم است. اگر درخت آلبالو را در مکانی به دور از نور بکارید میوه تولید نمی‌کنند که اگر هم تولید کند ترش مزه است. در واقع وجود نور مستقیم آفتاب باعث شیرین شدن میوه می شود.

هرس: نکته دیگری که در مورد کاشت درخت آلبالو باید بدانید این است که درخت آلبالو احتیاج به هرس کردن ندارد مگر اینکه شاخ و برگ های آن دچار آسیب و شکستگی شده باشد.

برای خرید کود در انواع و اقسام آن با قیمتی بسیار مناسب و کیفیتی تضمینی روی لینک کلیک کنید.

فواید داشتن درخت آلبالو

آلبالو یکی از میوه‌های خوش‌طعم تابستان است که از نظر ظاهری بسیار شبیه یک میوه‌ی تابستانی دیگر به نام گیلاس می‌باشد. رنگ آلبالوی رسیده که روی درخت مشاهده می‌کنید باید سرخ و پس از چیدن از درخت و میل کردن آن مزه‌ی ترشی داشته باشد. با کاشت درخت آلبالو، در فصل بهار شاهد شکوفه‌های زیبا و قرمز رنگ آن خواهید بود که به حیاط خانه شما رنگ زیبایی می‌بخشد.

  • آلبالو اشتهاآور است.
  • مصرف آلبالو باعث ضدعفونی کردن معده می‌شود.
  • مصرف آلبالو برای زیبایی و طراوت پوست عالی است.
  • از آلبالو در تهیه‌ی کمپوت، شربت و مربا استفاده می‌شود.
  • مصرف آلبالو برای افرادی که روماتیسم یا بیماری قلبی دارند مفید است.
  • نوشیدن آب آلبالو بعد از ورزش، درد حاصل از کشیدگی ماهیچه‌ها را کاهش می‌دهد.
  • مصرف آلبالو برای بیماران دیابتی مناسب می‌باشد و باعث کاهش چربی و قند خون می‌شود.

راه‌های مراقبت بعد از کاشت درخت آلبالو

  1. اگر برگ‌های درخت خم و حالتی پژمرده بگیرند و یا خاک خیلی خشک شود، به گونه‌ای که ترک بردارد، گیاه را باید به مدت طولانی آبیاری کنید.
  2. از هرس کردن و بریدن شاخ‌های درخت خودداری کنید اما در موارد اضطراری معمولا بین ماه‌های سوم تا ششم که رویش گیاه زیاد است مشکلی ندارد.
  3. سعی کنید یکبار در سال و تنها در فصل بهار پای گیاه کود بزنید. کود را اطراف ریشه روی خاک بپاشید تا مواد مغذی از طریق ریشه گیاه جذب شود.
  4. هر سال درخت آلبالو بین ۳۰ تا ۶۰ سانتی‌متر رشد می‌کند و شکوفه‌های درخت آلبالو تنها در سال‌های اولیه رشد می‌کنند و باعث زیبایی گلخانه شما می‌شود.

فواید میوه البالو

از میوه البالو در صنعت برای درست کردن انواع کمپوت ها استفاده می‌کنند.

البالو برای بیماری‌هایی از قبیل روماتیسم و بیماری‌های قلبی مفید است.

شربت البالو مصرف بالایی در فصل تابستان دارد و از لحاظ اقتصادی بسیار سود اور است.

مصرف البالو باعث کاهش چربی خون می‌شود.

میوه البالو برای تندرستی پوست هم فواید زیادی دارد

مصرف البالو و گیلاس در دوران بارداری برای جلوگیری از یبوست بسیار مفید است.

البالو حاوی انتی اکسیدان است و باعث پاک شدن کبد و جلوگیری از بیماری کبد چرب می‌شود.

البالو دارای ویتامین ث است و  از بدن در برابر سرماخوردگی و سرفه محافظت می‌کند.

 

منبع : bit.ly  is.gd gg.gg yun.ir b2n.ir

کاشت هسته آلبالو آپارات ، سبزه هسته البالو ، فیلم کاشت هسته آلبالو ، روش کاشت هسته میوه ها ، کاشت هسته گیاهان ، عکس درخت آلبالو ، درخت آلبالو اسرائیلی ، جابجایی درخت آلبالو ، بهترین نهال پربار آلبالو ، میزان باردهی درخت آلبالو مجاری ، عمر درخت آلبالو ، نهال آلبالو مجاری ، نهال آلبالو تکدانه ، نهال گیلاس اسرائیلی ، نهال آلبالو محلی ، آلبالو پیوندی چیست ، آبیاری درخت آلبالو ، درخت آلبالو اسرائیلی ، عمر درخت آلبالو ، درخت البالو مجارستانی ، انواع درخت آلبالو ، درخت آلبالو فیلم ، شکوفه درخت آلبالو ، جابجایی درخت آلبالو ، کاشت هسته آلبالو ، کاشت هسته آلبالو آپارات ، چای هسته البالو ، روش کاشت بذر آلبالو تلخ ، خواص هسته آلبالو برای پوست
باغ نت بانک جامع نهال، گل و گیاه، (2)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من